Pro ruce, které jsou vždy jemné a hydratované, chráněné před chladem a popraskáním, je zde zcela přírodní receptura, která se aplikuje několikrát denně, v každém ročním období. Díky bambuckému máslu a slunečnicovému oleji dodává pokožce sametový nádech, zatímco papája – speciální host produktu – pomáhá proti známkám stárnutí tím, že má cenný účinek proti stárnutí. Krém, který budete mít stále s sebou pro pěstěné a dokonale hydratované ruce.
Jak používat
Naneste tenkou vrstvu krému na ruce a promazávejte dokud se zcela nevstřebá. Opakujte podle potřeby.
Složení
AQUA (WATER), DECYL OLEATE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE SE, GLYCERIN, UNDECANE, PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, TRIDECANE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, DISTARCH PHOSPHATE, HYDROXYACETOPHENONE, 1,2-HEXANEDIOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PARFUM (FRAGRANCE), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CARICA PAPAYA (PAPAYA) FRUIT EXTRACT, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, LECITHIN, SODIUM PHYTATE, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, CETYL ALCOHOL, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, ALCOHOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE. *FROM CERTIFIED ORGANIC AGRICULTURE
Další aktivní látky
Bambucké máslo: vyživující
Slunečnicový olej: sametový vzhled
Vitamin E: antioxidant
Extrakt z papáje
V INCI je označen jako extrakt z plodů Carica papaya (papája). Papája (Carica papaya) je tropická palma podobná rostlině, pocházející z Mexika a pěstovaná v různých zemích Jižní Ameriky a Asie. Její plody jsou mimořádně sladké a chutné a právě díky svému chemickému složení je skutečným všelékem pro pokožku. Ve skutečnosti díky vysoké koncentraci vitamínu C, beta karotenu, flavonoidů a dalších esenciálních aminokyselin působí intenzivně proti stárnutí. Kromě toho pomáhá bojovat proti kožním skvrnám a zanechává zářivější, zdravěji vypadající a vyrovnaný tón pleti.Obal
Pro minimalizaci dopadu na životní prostředí RECYKLUJTE - OPAKOVANĚ POUŽÍVEJTE
![](https://goalgreen.cz/wp-content/uploads/2022/09/32.webp")
Hliníková trubka
PAPÁJA
PAPAYA OCHRANNÝ KRÉM NA RUCE
Přírodní složení
98.8%
Ingrediencí potřebných k zajištění stability a trvanlivosti produktu
1.2%